Autode kiirremont

autode kiirremont

autode remont

rent remondi töökoda

tespera

kiirremont

autoparandus

õlivahetus
Uudised
Supermoto rulett Lauluväljakul
14.05.2007
Tallinna Lauluväljaku 1,2 km pikkusel rajal sõidetud supermoto meistrivõistluste esimesel etapil võidutses klassis Open A mõlemad sõidud võitnud meie  parim ja universaalseim kihutaja Edik Kuusk Stefan Ljunbergi ja Martti Sulgengo ees.

 

Harukordselt nigelalt ettevalmistatud rada pakkus rohkesti ekstreemi nii võistlejatele kui pealtvaatajatele.

Rada oli looduses märgitud pealtvaatajate jaoks raskestimõistetavate piirdelintidega ja ohtlikes väliskurvides passis publik sümboolsete tõkete taga. Nii ei läinudki palju aega, kui esimene pealtvaataja rada ületades tsikliga kokku põrkas ja kiirabiautosse tõsteti. Suuremaid ja väiksemaid ohuolukordi kordus praktiliselt igas võistlussõidus.  Kulminatsioon saabus siis, kui hüppelt tulnud tsikkel kaotas juhitavuse ja rahva hulka sööstis. Siis oli laialipaiskujate hulgas ka naisi ja lapsi. Järjekordselt tuli ühel pealtvaatajal sõit kanderaamil haigla poole ette võtta.

Suurt paremini ei läinud ka paljudel võistlejatel, kanderaamil lahkus siiski ainult üks. Rajal oli rohkesti ohtlikke piirdeid ja nurki, lisaks veel asfaldile sattunud liiv ja muld. Korraldajate poolt oli ehitatud ebaõnnestunud kuju ja paigutusega suur hüpe.

Abivajajaid  oli vahepeal nii palju, et starte tuli edasi lükata tagamaks vähemalt ühe kiirabiauto kohalolek.Sõidud sõideti siiski kõik ära ja vaatamiski jätkus.

Klassis Open B oli parim Mika Järvela Tarmo Teeväli ja Rauno Klauseni ees. 85 ccm tsiklite seas võidutses kaheksa mehe konkurentsis Prants Pals, teine oli Andero Lusbo ja kolmas Matiss Dabols.
PitBike’ide võistluse esikoha sai Rannar Uusna, teise tulemuse Patric Pals ja kolmanda Prants Pals. Quadracer’ite klassis võitis Aleksejs Kuzmins, kellele ei leidunud kummaski sõidus võrdväärset vastast.





« Tagasi
 
Paigaldajad

   ...