Autode kiirremont

autode kiirremont

autode remont

rent remondi töökoda

tespera

kiirremont

autoparandus

õlivahetus
Uudised
Sportland Kõrvemaa Kevadjooksu võit läks Lätimaale
06.05.2007
Sportland Kõrvemaa Kevadjooksu võit läks Lätimaale

Slesarenoks numbri all 5 Lätis

 

Täna teistkordselt toimunud Sportland Kõrvemaa Kevadjooksu 16 km võitjaks krooniti Viktors Slesarenoks ajaga 49:27, kes edestas pingelises lõpuheitluses kõige napimalt Vjatseslav Košelevi Sillamäe Kalevist. Kolmanda koha saavutas Aleksei Saveljev Stamina Spordiklubist. Üks jooksu suurfavoriite Margus Pirksaar lõpeats viiendana. Naistest võitja oli teist aastat järjest Olga Andrejeva ajaga 1:02:27, teiseks tuli Galina Bernat ja kolmandaks Kaja Vals.

Meeleolukas päev algas laste jooksuvõistlustega ja kulmineerus 16 kilomeetrise maastikujooksuga ning 6 km tervisejooksuga.

Sportland Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuses ja selle kaunis ümbruses teistkordselt toimunud üritusest võttis osa tervelt tuhatkond jooksusõpra.

Täna toimunud Sportland Kõrvemaa Kevadjooks oli teiseks osavõistluseks tervisespordiürituste sarjas Sportland Kõrvemaa Neliküritus, mille arvestusse kuuluvad veel 10. veebruaril toimunud Sportland Kõrvemaa Suusamaraton, 21. juuli peetav Sportland Kõrvemaa Rahvatriatlon ja 29. septembril sõidetav Sportland Kõrvemaa Rattamaraton.

 

TULEMUSED



« Tagasi
 
Paigaldajad

   ...