Autode kiirremont

autode kiirremont

autode remont

rent remondi töökoda

tespera

kiirremont

autoparandus

õlivahetus
Uudised
6.-7. veebruaril toimus Prantsusmaal legendaarne endurosõit Le Touquet 2010
08.02.2010
























6.-7. veebruaril toimus viiendat korda endurosõit  Pas-de-Calais Le Touquet 2010
Le Touquet raja ringi esimesed 8 kilomeetrit sõidetakse sirgelt mööda randa, teine 9 km tagasi aga väga pehmes liivas. Sõit kestis 3 tundi.
Kokku startis umbes tuhat sõitjat 250 000 pealtvaataja silme all.
Kaks ringi enne lõppu oli kindel liider Jean-Claude Mousse, kuid kuna märgati, et mootorratas teeb lubatust kõvemat häält ( lubatud maksimaalselt 115 dB), langes ta mängust välja. Rõõmustada sai Yves Duedon, kuid pärast tehnilist kontrolli määrati talle 15 minutit trahvi ja võidu osaliseks sai 2001 aasta maailma meister motokrossis Mickael Pichon.
Möödunud aasta võitjat Timotei Potisek tänavu võistlustel näha ei saanud, umbes 3 kuud tagasi hukkus 25 aastane motosportlane treeningutel tehes ettevalmistusi sellesama Le Touquet 2010 jaoks. Soolotsiklitel oli võistlustules ka kolm eestlast: Mart Meeru, Mihkel Merimaa ja Riho Kollist.
Meeru sõitis end eestlaste parimaks ehk 99 positsioonile, teise resultaadi sõitis 9 ringiga välja Kollist olles 141 ja kolmandale eestlasele Mihkel Merimaale jäi 181 koht.
Tulemuste kokkuvõte SIIT !

Eesti quadimehi oli laupäeval stardis neli: Martin Toovis, Henri Mündi, Argo Abel ja Tõnu Zeiger. Ühtekokku startis 463 quadracerit. Eestlased Toovis ja Mündi lõpetasid oma suurepärase sõiduga 19 positsoonil olles paarissõidu arvestusel 5-ndal kohal. Teine eestlastest paar Abel ja Zeiger platseerusid 79-ndal kohal.
Tulemuste kokkuvõte  SIIT !

« Tagasi
 
Paigaldajad

   ...