Autode kiirremont

autode kiirremont

autode remont

rent remondi töökoda

tespera

kiirremont

autoparandus

õlivahetus
Uudised
Tanel Leok MM-etapil teine
07.05.2007
Tanel Leok sai motokrossi maailmameistrivõistluste etapil Itaalias Mantovas kokkuvõttes teise koha, Aigar Leok oli samas 11. mees.

 

 

 

 

Avasõidus teise koha saanud Tanel Leok ebaõnnestus teise sõidu stardis ning langes 20. kohale, samas läks hästi Aigar Leokil, kes tõusis koguni kuuendaks. Teise ringi lõpuks oli Tanel tõusnud juba 15ndaks ning jõudis lõpuks kuuendaks. Aigar Leok langes samas 13. kohale.

Maksimumpunktid sai Itaaliast uusmeremaalane Joshua Coppins (Yamaha), võites teise stardi 5,575 sekundiga Ken de Dyckeri (Honda) ja 10,669 sekundiga Marc de Reuveri (Yamaha) ees. Tanel Leok kaotas 19,242 ja Aigar Leok 1.21,234.

Võistluse järel antud usutluses ütles Tanel Leok, et Itaalias ebaõnnestus mõlemal korral start ning seetõttu tuli palju vaeva näha, et kõrge koht saada. Mees ütles ka, et üle pika aja on taas meeldiv poodiumil olla.

Avasõidus oli Tanel Leok teine, Aigar Leok 13. Ka seal ebaõnnestus Tanelil start ning esimeselt ringilt tuli kvalifikatsiooni teine mees alles üheksandana. Lõpuks kaotas ta võidu võtnud Coppinsile 10,494 sekundit.

MM-i üldarvestuses on Coppins 194 punktiga liider, teine on Kevin Strijbos 158 ja kolmas Steve Ramon 116 puntkiga. Tanel Leokil on 98 silma ja seitsmes koht. Aigar Leokil 45 punkti ja 17. koht.

Vaata www.tanelleok.com


« Tagasi
 
Paigaldajad

   ...