Autode kiirremont

autode kiirremont

autode remont

rent remondi töökoda

tespera

kiirremont

autoparandus

õlivahetus
Uudised
LIQUI MOLY lai tootevalik nüüdsest meie töökojast!
15.07.2011

Eesmärgiga täiendada erinevate kõrgekvaliteediliste õlide ja muude hooldusvahendite valikut meie töökojas alustasime LIQUI MOLY  mootoriõlide, lisandite ja autohooldusvahendite pakkumist. Loe edasi ....

LIQUI MOLY töötab oma tooteid välja ja testib neid enda laboris, toodab kõik tooted eranditult Saksamaal ja turustab neid ise. Rohkem kui 50 aastat tagasi asutatud LIQUI MOLY kuulub oma valdkonna juhtivate tootjate hulka. Tooteid müüakse Saksamaal ja veel 90 riigis.

Saksamaa juhtiva autoajakirja Auto Motor Sport lugejad valisid kõige usaldusväärsemaks õlimargiks LIQUI MOLY. Küsitluses osales ligi 93 000 lugejat ja 48% neist andis oma poolthääle Saksamaa tootjale. Kui varasematel aastatel oli esikohal alati Castrol, siis nüüd võttis LIQUI MOLY esmakordselt oma konkurendi koha üle. Nii sai LIQUI MOLY määrdeainete kategoorias parima kaubamärgi tiitli.

Varsti pärast seda avalikustas ka teine Saksamaa väljaanne Auto-Zeitung oma lugejate valiku. Nemadki olid esikohale seadnud LIQUI MOLY ja seega andsid sellele määrdeainete kategoorias tippmargi auhinna (Top Marke). Oma poolthääle andis pereettevõttele 28,9% lugejaid – see on üle kahe korra rohkem kui eelmise kahe aasta jooksul kokku.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaata kõiki LIQUI MOLY tooteid  SIIT !

Vali õli oma autole margi järgi  SIIT !

LIQUI MOLY jaehinnad   SIIT !


« Tagasi
 
Paigaldajad

   ...